Van hozzáférése? | lépjen be
2022. december 04. | Ma Borbála és Barbara napja van.

Üdvözöljük a Casa Panorama oldalán. Társaságunk 2017-ben vásárolta meg Balatonföldvár - és talán a Balaton - legszebb és leghangulatosabb részén - a Nyugati Strand szomszédságában - a Kemping u. 11. szám alatt található ingatlant. Gondos és alapos tervezői munka eredményeként került kialakításra a Casa Panorama négyszintes apartmanház terve, melyet a következőkben szeretnénk Önöknek bemutatni.

A tervezés során fontos szempont volt, hogy a leendő lakók számára megőrizzük Balatonföldvár igazi balatoni atmoszféráját. A Casa Panorama második otthont kínál a Balaton szerelmeseinek, ahol akár egész évben élvezhetik a korszerű apartmanok kényelmét és Balatonföldvár hangulatát. Az ingatlan közvetlen vízparti elhelyezkedése mellett az igényes tervezés és minőségi kivitelezés az apartmanok remek kihasználhatóságát, értékállóságát biztosítják.

Célunk egy olyan igényes vevőkör megtalálása, akik családjuk részére igazi nyaralási lehetőséget kívánnak biztosítani, egyúttal értékálló befektetésként választják a Casa Panorama otthonait.

Hol vagyok? Casa Panorama

Értékesítés

6400 Kiskunhalas, Gimnázium utca 8.
Építés helyszíne: Balatonföldvár, Kemping utca 11.
Telefon: +36 30 279 0622
E-mail: fuchsj59@gmail.com