Van hozzáférése? | lépjen be
2022. december 04. | Ma Borbála és Barbara napja van.

Infrastruktúra

A Camping utca kiépített bitumines, szilárd burkolattal ellátott, rendezett utca, az áruszállítás és a gyalogos forgalom számára is közvetlenül megközelíthető. Parkolási lehetőség a telken belül, valamint az utcafronton lehetséges.

A terület közvetlen környezetében minden fontos infrastruktúra megtalálható, könnyen megközelíthető az ingatlan, piaci szempontból jó adottságokkal jellemezhető településrész. A fejleszthető terület tulajdonképpen telített, a lehetséges fejlesztés a meglévő ingatlanok átalakításával, átminősítésével lehetséges.

Az ingatlan Balatonföldvár üdülőövezetének egyik utolsó fejleszthető területén található, mely egyedi adottságot jelent. A telek nagysága, illetve a helyi építési szabályzat lehetővé teszi, hogy az ingatlant nagymértékben beépítse a tulajdonosa.

A hasonló - méreteikben, elhelyezkedésükben, fejleszthetőségükben differenciált - Balatonhoz közel eső fejlesztési területek piacán jelenleg gyenge a kínálat mind a településen, mind pedig a Balaton déli partján, ilyen méretű, többféle hasznosíthatóságú ingatlanok iránt élénk kereslet mutatkozik, mind a vásárlásra (befektetés), mind a fejlesztésre.

Értékesítés

6400 Kiskunhalas, Gimnázium utca 8.
Építés helyszíne: Balatonföldvár, Kemping utca 11.
Telefon: +36 30 279 0622
E-mail: fuchsj59@gmail.com