Van hozzáférése? | lépjen be
2022. december 04. | Ma Borbála és Barbara napja van.

Fekvés, elhelyezkedés

Ingatlanunk, a Casa Panorama Balatonföldvár a Dunántúlon, Somogy megye északi részén, a 2 205 fős, jelentős idegenforgalmat bonyolító üdülővárosban, Balatonföldváron helyezkedik el, mely közigazgatásilag Siófokhoz tartozó kistérségi központ. A kistérség lakossága nagyságrendileg 15.000 fő.

A város monolitikus szerkezetű. A Balaton-part adta idegenforgalmi és ehhez kapcsolódó munkalehetőségek szezonális, éves elhelyezkedési lehetőséget adnak.

Az ingatlan Balatonföldvár nyugati strandjánál található, annak átellenében, a településközpont kb. 600 méterre, a Balaton-part az ingatlantól körülbelül 100 méteren belül elérhető. Két határoló vonala észak felől a Rákóczi Ferenc utca, ahol a település egyik legszebb és legváltozatosabb villanegyede található, déli irányban pedig a csendes Kemping utca, mely a szomszédos park területén kanyarog. A telekről szembeni szomszédos villaépületek között kilátni a Balatonra. Ezen villaépületek előtt már csak egy vízparti sétány található, mely szabad elérésű bárki számára.

A nyugati szomszéd szintén egy fejlesztési terület, mely önálló nyaralótelkeket tartalmaznak. Itt jelenleg is zajlanak a beépítése k, így rövidesen egy teljesen új nyaralóövezeti városrész születik. Ez további kedvező adottságot nyújt az erre a telekre szabott/szabandó fejlesztés megvalósításához.

Az ingatlan közműves: vezetékes ivóvíz, elektromos áram, szennyvízcsatorna-rákötéssel rendelkezik, illetve a Kemping utca felől elérhető a vezetékes gázközmű is.

Megközelítési lehetőség

- Közúton az M7-es autópálya a város mellett halad el, a 7-es főút pedig keresztülszeli.
- Nemzetközi vasúti vonal halad el a városon keresztül, mely nagy személy (IC) és teherforgalmat bonyolít le.
- A Balatonon át vízi közlekedéssel is megközelíthető, jelentős a személy-, teher- és kotróhajók forgalma.

Értékesítés

6400 Kiskunhalas, Gimnázium utca 8.
Építés helyszíne: Balatonföldvár, Kemping utca 11.
Telefon: +36 30 279 0622
E-mail: fuchsj59@gmail.com